кефір і закрепи
Багато моїх пацієнтів за допомогою кефіру намагається боротися з закрепами. Але дуже часто люди помиляються з його вибором
До знежиреного кефіру по технології виробництва додають крохмаль та інші згущувачі, щоб він був густіший, а вони мають скріплюючі ефект. І загалом, у знежиреному продукті ні білка, ні кальцію, він «порожній», по суті це вже "вода".
Зате, звичайний кефір має в’язкість за рахунок молекул жиру, тому він корисніший, і від нього відбувається менше процесів бродіння.
Усім рекомендую додавати в раціон кисломолочні продукти зі звичайним вмістом жиру.
І не забувайте про «живі» сорти магазинного продукту. Якщо кефір можна зберігати в холодильнику тиждень і більше, то живих кисломолочних бактерій в ньому точно немає, звертайте на це увагу
Коментарі
Дописати коментар